Pähkinäkoulu


Ajattelin tehdä postauksen tapahtumasta johon osallistun pari viikkoa sitten.  Sain kutsun tapahtumaan jonka Cloetta järjesti pari viikkoa taaksepäin. Tapahtuman ideana oli tutustua uuteen brändiin nimeltä Nutisal, joka tulee sanoista nut is all. Itse brändi on ollut olemassa jo monta vuotta, mutta Suomessa se on aikalailla uusi tulokas.



Tapahtuma järjestettiin Katajannokalla Ravintola Sipulissa Pommern-kabinetissa. Kun saavuimme paikan päälle saatiin tervetulias kuoharit ja löydettiin paikat pöydän äärestä. Tarjoilija toi hetken päästä pientä (ja erittäin herkullista) purtavaa jota nautittiin samalla kun keskusteltiin keskenään. 


Ruokailun jälkeen oli aika kuulla Cloetan uudesta maahantuoti tuotteesta: pähkinöistä! Nutisal on brändi joka oli itselleni aivan tuntematon ennen pähkinäkoulua, joten oli kiva oppia uusista tuotteista Nutisalin asiantuntijalta Tiia Nykäseltä.


Pinetä infoa Nutisalin pähkinöistä:
Ruokakaupoista saa isoja pusseja (175g) ja pienempiä pusseja (85g), jotka sopii erittäin hyvin ottaa mukaan välipalaksi. Nutisalin pähkinät eroavat muista kuivapaahdon takia, joka tarkottaa sitä että pähkinöitten valmistamiseen ei ole käytetty ylimääräistä öljyä. Pähkinöitä saa eri makuisina.

"Kuivapaahto on yli 500 vuotta vanha pähkinöiden valmistusmenetelmä. Siinä pähkinät paahdetaan avotulella ilman öljyä. Tämä tekee Nutisal-pähkinöistä ainutlaatuisia ja erottaa ne muista markkinoilla oelvista tuotteista. Kuivapaahdon avulla pähkinöistä tulee rapeita ja niiden herkullinen ominaismaku korostuu."


Ilta oli kerrassaan upea ja mielenkiintoinen. Opin pähkinöistä paljon uutta ja olenkin siitä lähtien lähestulkoon joka päivä kantanut pähkinä-pussia laukunpohjalla hätätilannetta varten. Täydellinen välipala!

Haluan vielä kiittää Cloettaa upeasta illasta ja hyvästä seurasta!

1 kommentti

  1. Kuulostaa kivalta illalta! Itse olen allerginen pähkinölle :/

    VastaaPoista