3x skincare products to try this Sunday

Olen viimeaikoina saanut testata paljon uusia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita, ja siksi ajattelin myös sisällyttää niitä tänne blogiin. Haluan lisätä omaan ihonhoitorutiiniin enemmän luonnollisia ainesosia sisältäviä tuotteita, ja nämä kyseiset tuotteet ovat osoittautuneet erittäin hyviksi. Kiva myös päästä tutustumaan kotimaisiin brändeihin. Valikoima on valtava, joten toivon että tästä postauksesta voisi olla hyötyä, ehkäpä löydät uusia suosikkeja. Tässä kolme tämän hetkistä lempparituotetta:


Madara-SYVÄPUHDISTAVA MUTANAAMIO
Paljon hehkutettu tuote, joka todella ansaitsee kaiken huomion. Olen mutanaamioitten ystävä, joten ihastuin tähän heti. Naamion tehokkuuden takia, sitä kuuluu käyttää vain parisen kertaa viikossa. Syväpuhdistaa ja jättää ihon todella pehmeäksi! Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Mia Höytö-PUHDISTUSGEELI
Tätä meikkiä ja epäpuhtauksia poistavaa geeliä käytän aamuin illoin. Hellävarainen, ja aloe veran ansiosta myös kosteuttava. Tykkään tästä sen raikkaan tuoksun ja kosteuden ansioista! Kyseinen brändi ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta täytyy testata myös heidän muita tuotteita.


Lumene-SÄVYSEERUMI
Ihonhoito- ja meikkituote yhdessä! Sävyseerumia levitän meikkisienellä meikkivoiteen alle tuodakseen hehkuvuutta. Tuotetta voi myös käyttää sellaisenaan. Tuote levittyy pehmeästi ja luo ihanan raikkaan ja heleän lopputuloksen. Tykkään!

Mitkä ovat sinun luottotuotteet?

1 kommentti

  1. Mihin aiot hakea lukion jälkeen opiskelemaan? :) Itselläni on Madaralta tuosta Detox sarjasta se hedelmähappokuorinta, ihana sekin!

    VastaaPoista